Nagelstyling

Nagelstyling

Acryl
Acryl is dé manier om mooie nagels te hebben tot wel vier weken. De acryl zorgt voor versteviging van de natuurlijke nagels en is tevens een manier om de natuurlijke nagel te verlengen. Met een kwast wordt acrylpoeder met een speciale vloeistof gemengd die samensmelten tot een acrylsubstantie die zo over de natuurlijke nagel heen wordt gebracht en vorm gegeven.

Na enige tijd wordt de acrylsubstantie hard en kan deze naar wens gevijld worden, waarna een topcoat of gellak overheen wordt gebracht. Deze acrylnagels zien er natuurlijk uit en zijn niet van echt te onderscheiden.

Gellak
Wil je graag verzorgde nagels, maar geen kunstnagels? Dan is gellak een goed alternatief. Gellak is een sterke gel die dun wordt aangebracht op de natuurlijke nagel en even onder de UV lamp moet waardoor deze uitdroogt en verhardt. Doordat de gellak zeer dun wordt aangebracht, zul je er geen last hebben. Tevens zorgt de gellak voor versteviging van de natuurlijke nagel zodat deze breuken of scheuren tegengaat.

Met gellak heb je met gemak drie tot vier weken mooie, verzorgde nagels.

Bij zowel acrylnagels als gellak kun je ervoor kiezen om nailart te laten aanbrengen op de nagel. Je kunt kiezen uit kristallen steentjes, stickers, glitter en nog veel meer.