Veilig zonnen

Verantwoord zonnen begint bij SunTan & More. Om uw ervaring te optimaliseren en uw veiligheid te garanderen, leest u hieronder hoe wij dat hanteren.
Huidanalyse
Bij uw eerste bezoek stelt de zonneconsulent(e) aan de hand van een aantal vragen uw huidtype vast. Op basis van de huidanalyse kunnen wij vaststellen wat de beste zonnebank voor u is en hoe u optimaal bruin kunt worden.
Zonadvies
Niet iedereen zal na één sessie een mooi bruin kleurtje kunnen krijgen. De pigmentatie in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen. Meestal heb je meerdere korte sessies nodig om een gezond kleurtje te krijgen. Verbranden hoort hier natuurlijk niet bij. Daarom krijgt u in overleg met één van onze zonneconsulenten gratis en vrijblijvend advies. Zo kunt u op de beste manier een kuur volgen, opbouwen of gewoon bijhouden.
Smeren is gezond
Bij een optimale zonsessie hoort ook cosmetica. Dit zorgt ervoor dat je huid mooi en gezond blijft, ook na het zonnen. Bij een normale sessie begint het bruiningsproces pas na 7-8 minuten. Als u zich insmeert, begint dat al na 3-4 minuten. Zo zorgt zelfs de meest simpele crème ervoor dat u meer uit één sessie haalt. Daarom is het belangrijk om u voor elke bezoek in te smeren met de juiste crème. Na het zonnen kunt u bij ons gebruik maken van de gratis aftersun.  Overleg met één van onze zonneconsulenten om uit te vinden welke crème het beste bij u past.