Wimperextensions

Wimperextensions

Korte wimpers die niet mee willen werken of geen zin meer om mascara aan te brengen zo vroeg in de ochtend? Dan is wimperextensions zeker iets voor jou. Bij Livana Beauty kunt u lange en mooie wimpers krijgen zonder gebruik te maken van mascara. Dus wilt u ook permanente prachtige wimpers? Maak dan snel een afspraak.Tijdens zo een behandeling worden wimperextensions per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst.
Ze worden dus één voor één of met meerdere wimperextensions haartjestussen de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we de gewenste lengte en look die u wilt creëren. Een wimperextension behandeling duurt gemiddeld 60 minuten en een opvul behandeling 30 minuten. Je kunt kiezen tussen de one by one of de russian volume behandeling. Gemiddeld blijven de wimpers tot 6 weken 'mooi' zitten, dus Make-up is niet meer nodig!

Wimperextensions

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto.
One By One

One By One

Op iedere wimper wordt dan één wimperhaartje geplakt, zo krijgt u de perfecte natuurlijke look die bij jou hoort doordat er een ruime keuze is in verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. Bij het plaatsen van nieuwe set One by One wimpers moet jij ongeveer rekening houden met anderhalf (1.5) uur. Het opvullen varieert tot één (1) uur.
Russian volume

Russian volume

Op iedere wimper wordt dan één wimperhaartje geplakt, zo krijgt u de perfecte natuurlijke look die bij jou hoort doordat er een rIedereen die ooit wimperextensions heeft laten zetten heeft vast weleens gehoord van Russian volume wimperextensions. Maar wat zijn Russian Volume wimperextensions precies? Russian volume is een geadvanceerde techniek die pas sindskort in Nederland wordt toegepast. Internationaal zijn Russian Volume wimperextensions al jarenlang een ware hit omdat bij deze techniek dunnere …
Hoelang blijven wimperextensions zitten?

Hoelang blijven wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren u om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.
Verzorging wimperextensions

Verzorging wimperextensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.

Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten. Dus niet naar de sauna of zwemmen.

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions verwijderen

Wilt u uw wimperextensions verwijderen dan kunt u dit het beste laten doen door een van onze specialist. Wij hebben de juiste producten in huis om de wimperextensionlijm te verwijderen, dit zorgt ervoor dat de wimpers niet afbreken. Ook kunt u ervoor kiezen om de wimperextensions uit te laten groeien.