Zonnebanken

Ergoline 1600

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Ergoline 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh& Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt

Ergoline Avantgarde 600

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid; de Avantgarde turbo power is een topzonnebank die aan al uw wensen voldoet. Dankzij het speciale ergonomisch gevormde ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt uw gewicht gelijkmatig verdeeld. U ligt volledig ontspannen en krijgt een egaal bruine teint.

Ergoline Classic 475

Ergoline Classic 475, de professionele zonnebank met alleen lagedruk techniek, biedt individuele power voor elk type. Van rustig zonnen tot absolute professionele power. Met een bijzonder gelijkmatige bruining van top tot teen. Ergoline Classic 475, de professionele zonnebank met alleen lagedruk techniek, biedt individuele power voor elk type. Van rustig zonnen tot absolute professionele power. Met een bijzonder gelijkmatige bruining van top tot teen. De juiste power is slechts een kwestie van instelling. En die vind je in het bedieningspaneel.

Classic 500 Turbo Power

De Classic 500 laat niets te wensen over: sterk bruiningsvermogen, een “intelligent” ventilatiesysteem en het licht voorgevormde ligvlak laten niets te wensen over. Evenals de eenvoudige bediening.

Megasun 4500

Ervaar een nieuw soort bruining: de MegaSun 4500 voldoet aan alle gangbare technologische wensen en voegt daar tegelijkertijd nog diverse elementen aan toe.Zo heeft de MegaSun 4500 een naar het lichaam gevormde acrylplaat die de zonnebank nog comfortabeler maakt.Door zijn mooie vormgeving en dankzij het feit dat de zonnebank in 3 kleuren verkrijgbaar is komt deze zonnebank in elke zonnestudio uitstekend tot haar recht

LuminaBasic XL/XL Plus

De Basic XL/ XL Plus bruiners zijn goed geschikt voor mensen met een lichte huid. Ze zorgen voor intensief pigment door een geleidelijke opbouw en bruining. Ukunt zelf kiezen voor extra pigment in het gezicht door al dan niet gebruik te maken van de gezichtsbruiner.